Τρόπος Χειρισμού
Η διαδικασία μαζικής αποστολής sms είναι απλή και γίνεται ως εξής:

1. Κάνετε την εγγραφή σας βάζοντας username το επιθυμητό όνομα αποστολέα.
2. Λαμβάνετε ένα e-mail ενεργοποίησης και πατώντας ένα Link ολοκληρώνετε τη διαδικασία δημιουργίας του προσωπικού σας λογαριασμού
3. Με το username και το password κάνετε είσοδό
4. Στο menu Επιλογές Επαφών κάνετε Προσθήκη Ομάδας και δίνετε όνομα στην ομάδα που θα καταχωρήσετε τα κινητά τηλέφωνα που διαθέτετε.
5. Στη συνέχεια κάνετε Προσθήκη Επαφής και εισάγετε στην ομάδα σας τα τηλέφωνα
6. Στην περίπτωση που έχετε τα κινητά σε μια βάση δεδομένων (πχ. Excel) από το menu Επιλογές Επαφών κάνετε Κατέβασμα πρότυπου .csv , αποθήκευση και με αντιγραφή από το δικό σας αρχείο κάνετε επικόλληση στις αντίστοιχες στήλες του .csv
7. Για λόγους καλύτερης ανταπόκρισης του συστήματος ειδικά για τις αναφορές παράδοσης ,δεν θα πρέπει ο αριθμός των απεσταλμένων sms να υπερβαίνει στην κάθε αποστολή τις 2500 sms.Έτσι όταν πρέπει να πραγματοποιηθεί ομαδική αποστολή sms π.χ 5000 sms θα πρέπει να γίνουν δύο αποστολές από 2500 sms ή κάθε μία.Η κάθε μια κάθε πέντε λεπτά.
8. Γυρίζετε στο site και από το ίδιο menu κάνετε Ανέβασμα ομάδας από .csv και κουμπώνετε το .csv με την ομάδα που έχετε δημιουργήσει.
9. Τέλος πηγαίνετε στο menu Επιλογές μηνυμάτων, Αποστολή μηνύματος, επιλέγετε την ή τις ομάδες που έχετε δημιουργήσει πατάτε επόμενο διαλέγετε ένα από τα ονόματα αποστολέα (μπορείτε να έχετε μέχρι και 5) , γράφετε το κείμενο, πατάτε αποστολή sms και το μήνυμα πάει ταυτόχρονα σε όλους τους παραλήπτες σας.
10. Αν από τη λίστα που διατηρείτε στο λογαριασμό σας στη bestsms, θέλετε να κάνετε αναζήτηση με βάση κάποια κριτήρια (π.χ. μικρό όνομα, ονοματεπώνυμο, αριθμό κινητού, ημερομηνία γέννησης κτλ) η bulksms εφαρμογή μας σας δίνει αυτή τη δυνατότητα, αρκεί να πάτε στο πίνακα διαχείρισης και στο πεδίο αναζήτηση επαφών.
11. Αν θέλετε να κάνετε επιλεκτικά μαζική αποστολή sms, μόνο σε όσους αριθμούς κινητών προκύψουν από την αναζήτηση στη λίστα σας με βάση κάποιο συγκεκριμένο κριτήριο, τότε πηγαίνετε στο πίνακα διαχείρισης και στο πεδίο αποστολή μηνύματος με κριτήρια.
12. Α. Όταν το κείμενο που θέλετε να στείλετε συμπεριλαμβάνει σύμβολα (π.χ. το σύμβολο του ευρώ, της παρένθεσης, του θαυμαστικού κ.λ.π.) που δεν περιλαμβάνονται στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, πρέπει να τα επιλέξετε από την ειδική μπάρα συμβόλων του bestsms.gr.
Β. Πάντα πριν κάνετε την μαζική αποστολή sms ενός κειμένου που περιλαμβάνει σύμβολα, θα πρέπει να κάνετε μία δοκιμαστική αποστολή σε ένα δικό σας κινητό για να δείτε τον ακριβή αριθμό των χαρακτήρων του sms, γιατί αρκετά σύμβολα αντιστοιχούν σε 2 ή 3 χαρακτήρες αντί σε 1 που αντιστοιχούν τα γράμματα και οι αριθμοί.:: Best sms :: Μαζική αποστολή sms ( bulksms ) απο τον υπολογιστή σας μέσω Internet, με ενιαία χρέωση προς όλα τα δίκτυα Εύκολα γρήγορα και φθηνά. bulk sms, bulk mms