Προγραμματισμένη Αποστολή
Προγραμματισμένη Αποστολή sms

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της εφαρμογής μας, είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης προγραμματισμένων αποστολών sms.
Πάρα πολλοί χρήστες θα επιθυμούσαν να στείλουν sms, τα οποία να παραδοθούν στους παραλήπτες π.χ. την ημέρα της πρωτοχρονιάς ή κάποιας άλλης εορτής, η οποία όμως μπορεί να είναι αργία ή κατά τη διάρκεια Σαββατοκύριακου.
Αυτό όμως δεν είναι δυνατόν γιατί είτε δεν εργάζονται, είτε γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή.
Η Bestsms τώρα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να γράφει το sms που επιθυμεί όποια ημέρα τον διευκολύνει και απλώς προγραμματίζει την ημερομηνία και την ώρα παράδοσης των sms στους παραλήπτες.
Με αυτό τον τρόπο sms τα οποία θα παραδοθούν στους παραλήπτες π.χ. την ημέρα της πρωτοχρονιάς, μπορεί να έχουν γραφεί πολλές ημέρες ή και μήνες πριν από την ημέρα της παράδοσής τους.

Προγραμματισμένη Αποστολή sms μετά την αναζήτηση με βάση κάποιο κριτήριο

Η εφαρμογή μας δίνει επίσης τη δυνατότητα της προγραμματισμένης μαζικής αποστολής sms, σε κινητά τηλέφωνα ομάδας ή ομάδων χρηστών που προκύπτουν μετά από την αναζήτηση με βάση κάποιο κριτήριο. (π.χ. αναζήτηση με βάση κάποιο μικρό όνομα με σκοπό την αποστολή ευχών και προγραμματισμό της ημέρας και της ώρας παράδοσης του ευχετηρίου μηνύματος σε μεταγενέστερο χρόνο από το χρόνο γραφής του μηνύματος).:: Best sms :: Μαζική αποστολή sms ( bulksms ) απο τον υπολογιστή σας μέσω Internet, με ενιαία χρέωση προς όλα τα δίκτυα Εύκολα γρήγορα και φθηνά. bulk sms, bulk mms