Έλεγχος Εγκυρότητας Κινητού (HLR- LOOK UP)
Έλεγχος Εγκυρότητας Κινητού (HLR- LOOK UP)


Το Bestsms.gr στην προσπάθεια του να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες πρόσθεσε μια ακόμη δυνατότητα για τους χρήστες του. Την δυνατότητα ελέγχου εγκυρότητας κινητού ( HLR- LOOK UP).
Με την βοήθεια της υπηρεσίας αυτής ένας χρήστης μπορεί να διαπιστώσει αν ένας ή περισσότεροι αριθμοί κινητών τηλεφώνων είναι ενεργοί ή έχουν καταργηθεί .
Έτσι καλό είναι ο χρήστης από καιρό σε καιρό να επικαιροποιεί την λίστα των κινητών που διαθέτει και στην συνέχεια να πραγματοποιεί την μαζική αποστολή sms που επιθυμεί.
Ο έλεγχος εγκυρότητας κινητού απαλλάσσει την λίστα του χρήστη από απενεργοποιημένους αριθμούς κινητών τηλεφώνων γεγονός που οδηγεί σε εξοικονόμηση χρημάτων μιας και στην μαζική αποστολή sms που γίνεται μετά από την διαδικασία έλεγχου εγκυρότητας κινητών ,δεν συμπεριλαμβάνονται πια αριθμοί κινητών που δεν ισχύουν πια.
Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή .Ο χρήστης μπορεί να εισάγει είτε μεμονωμένα αριθμούς κινητών ,είτε και ολόκληρη την λίστα του, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει δεκάδες ,χιλιάδες αριθμούς κινητών. Μετά τον έλεγχο ο χρήστης μπορεί να διαγράψει όσους αριθμούς δεν ισχύουν πια.
Αριθμοί που δεν ισχύουν πια πρέπει να διαγράφονται διότι σε αντίθετη περίπτωση εάν γίνει αποστολή σε τέτοιους αριθμούς ,παρά το γεγονός ότι δεν ισχύουν πια, ο χρήστης χρεώνεται.

Μέσα από τον έλεγχο εγκυρότητας ο χρήστης μπορεί να διαπιστώσει πέρα από το αν ένας αριθμός κινητού είναι ενεργός ή όχι ,σε ποίο δίκτυο ανήκει τώρα ο αριθμός καθώς και στην περίπτωση που έχει γίνει φορητότητα του αριθμού ,από ποιό δίκτυο σε ποιό έχει μεταφερθεί ο αριθμός.
Το Bestsms.gr προσφέρει την δυνατότητα στους χρήστες να ελέγξουν δωρεάν την εγκυρότητα τριών αριθμών.

Σημείωση: Προτεινόμενος αριθμός κινητών ανά ομάδα για έλεγχο hlr: 400:: Best sms :: Μαζική αποστολή sms ( bulksms ) απο τον υπολογιστή σας μέσω Internet, με ενιαία χρέωση προς όλα τα δίκτυα Εύκολα γρήγορα και φθηνά. bulk sms, bulk mms