Home

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
Πλεονεκτήματα
Μερικά απο τα πλεονεκτήματα της μαζικής αποστολής sms είναι:

Αμεση παράδοση των sms μέσω υψηλής ποιότητας routes

Η νέα μας εφαρμογή δεν χρεώνει τους χρήστες για αριθμούς κινητών που δεν ισχύουν ή για αποστολές σε λάθος αιρθμούς κινητών

100% Παράδοση των sms - Αποστολή 15-30 sms ανά δευτερόλεπτο

Παράδοση των sms σε αριθμούς κινητών τηλεφώνων για τα οποία έχει γίνει φορητότητα από ένα δίκτυο σε κάποιο άλλο

Αναζήτηση με βάση κριτήρια. Πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη της υπηρεσίας μας να κάνει αναζήτηση στη λίστα που ήδη διαθέτει, ( στο λογαριασμό που διατηρεί στη bestsms και που μπορεί να ορισθεί από λίγα έως χιλιάδες κινητά ) με βάση κάποια κριτήρια όπως π.χ. αριθμό κινητού, μικρά ονόματα,ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γενεθλίων κτλ.

Επιλεκτική μαζική αποστολή sms με βάση κάποιο από τα προαναφερθέντα κριτήρια.

Προγραμματισμένες αποστολές sms. H bulksms εφαρμογή μας σας προσφέρει τη δυνατότητα της προγραμματισμένης μαζικής αποστολής sms, ούτως ώστε να παραδίδονται τα μηνύματά σας στους υποψήφιους παραλήπτες σε μεταγενέστερο χρόνο (ημερομηνία και ώρα που εσείς θα επιλέξετε) από τη χρονική στιγμή που εσείς γράφεται τα μηνύματά σας.

Προγραμματισμένες αποστολές sms μετά από αναζήτηση με κάποιο κριτήριο
Η εφαρμογή μας σας δίνει επίσης τη δυνατότητα της προγραμματισμένης μαζικής αποστολής sms, σε κινητά τηλέφωνα ομάδας ή ομάδων χρηστών που προκύπτουν μετά από την αναζήτηση με βάση κάποιο κριτήριο. (π.χ. αναζήτηση με βάση κάποιο κμικρό όνομα με σκοπό την αποστολή ευχών και προγραμματισμό της ημέρας και της ώρας παράδοσης του ευχετηρίου μηνύματος σε μεταγενέστερο χρόνο από το χρόνο γραφής του μηνύματος,λόγω του ότι η εορτή μπορεί να συμπίπτει με κάποια αργία ή κάποιο Σαββατοκύριακο).

Αναφορές Παράδοσης

Δυναμική Ταυτότητα Αποστολέα: Μέσω της bulksms υπηρεσίας μας, αντί για τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, φαίνεται το όνομα που εσείς επιθυμείτε (το όνομα του αποστολέα ή η επωνυμία της επιχείρησης)

Δυνατότητα αποστολής sms έως και 459 ελληνικούς χαρακτήρες, τους οποίους ο παραλήπτης παραλαμβάνει σε ένα ενιαίο sms, και όχι σπασμένο σε δύο ή τρία sms. Στην περίπτωση αυτή ο χρήστης χρεώνεται ένα sms, όταν το μήνυμά του είναι μέχρι 160 χαρακτήρες, δύο sms όταν το μήνυμά του είναι από 161 έως 306 χαρακτήρες και τρία sms, όταν το μήνυμά του είναι από 307 έως και 459 χαρακτήρες.

Δυνατότητα αποστολής συμβόλων όπως το σύμβολο του ευρώ, των εισαγωγικών κ.λ.π., και σωστής παραλαβής τους από τους παραλήπτες.

Δυνατότητα online αγοράς credits.

Ένα επίσης από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας μας είναι η αποστολή ενός μόνο sms (κατά τη διάρκεια μαζικής αποστολής sms) σε κινητά για τα οποία είτε υπάρχει πολλαπλή εγγραφή στην ίδια ομάδα είτε το ίδιο κινητό υπάρχει σε περισσότερες ομάδες, όταν ο χρήστης επιλέξει να κάνει μαζική αποστολή sms σε περισσότερες ομάδες ταυτόχρονα.

Απόλυτη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που εμπεριέχονται στις βάσεις δεδομένων των πελατών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας

Διαχείριση της βάσης δεδομένων αποκλειστικά από τον πελάτη

Μεταφορά εμπιστευτικών δεδομένων που θέλει ο πελάτης να διαβαστούν μόνο από τον αποδέκτη του μηνύματος

Ισχυρό Επικοινωνιακό μέσο

Η bulksms υπηρεσία μας αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα διαθέσιμα εργαλεία direct marketing , με απόλυτη ακρίβεια στόχευσης επιλεγμένου κοινού - Καινοτομικός τρόπος επικοινωνίας - Έχει υιοθετηθεί από εταιρείες που χαρακτηρίζονται ως πρωτοπόρες

Το μήνυμα (sms) παραλαμβάνεται από τον αποδέκτη του άμεσα , σχεδόν στιγμιαία από τον χρόνο αποστολής του και σε αντίθεση με τα e-mails , οι χρήστες κινητών τηλεφώνων διαβάζουν τα μηνύματά τους πριν τα σβήσουν

Ευκολία χρήσης - Διαθέτει λογισμικό φιλικό προς τον χρήστη

Απόλυτα λειτουργικό και συμβατό με λίστες δεδομένων του χρήστη

Εξοικονόμηση χρόνου

Με το πάτημα ενός κουμπιού από τον υπολογιστή σας μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα ταυτόχρονα σε πολλούς παραλήπτες που βρίσκονται στη λίστα δεδομένων σας

Πολύ γρήγορη μεταβίβαση δεδομένων έναντι εναλλακτικών μέσων επικοινωνίας

Ο οικονομικότερος τρόπος επικοινωνίας, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας (κινητή τηλεφωνία , ταχυδρομική αποστολή και κατά περίπτωση σταθερή τηλεφωνία)

Δεν υπάρχει περιορισμός στο πλήθος της βάσης δεδομένων του πελάτη

Χρήση της υπηρεσίας μαζικής αποστολής sms για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο συνδρομητής , χωρίς συμβόλαιο ή πάγιο τέλος χρήσηςΕκτυπώσιμη έκδοση (εμφάνιση εκτύπωσης)


Αναζήτηση:
Πλοήγηση

- Αρχική- Η εταιρεία μας- Ποιούς αφορά- Πλεονεκτήματα- Μεταπωλητές- Τιμοκατάλογος- Συχνές Ερωτήσεις- Εορτολόγιο- Τρόπος Χειρισμού- Αποστολή με Κριτήριο- Προγραμματισμένη Αποστολή- Έλεγχος Εγκυρότητας Κινητού (HLR- LOOK UP) - SMS API Διασύνδεσης Εξωτερικών Web Εφαρμογών- Δωρεάν Υπηρεσίες- Επικοινωνία


- Online αγορά SMS
- Αγορά ελέγχων αριθμών
   Hlr Lookup

- Προηγούμενες παραγγελίες


Verified by Visa
MasterCard SecureCode
Τράπεζα Πειραιώς
Αποκτήστε την για άνετες και ασφαλείς αγορές από το Internet και το τηλέφωνο.»
Virtual προπληρωμένη κάρτα WEBUYLive phone support
 
Copyright © 2018 by: Bestsms.gr All Rights Reserved. Created by: Hostingcenter.gr
Best sms.gr
Επικοινωνία Ε.Π.Ε., Τηλέφωνο: 801 500 1506, Φαξ: 801 500 1507,